A magát liberálisnak valló osztrák lap, a Der Standard szombati számában Magyarországról és a félbeszakadt IMF-tárgyalásról ír egyik vendégszerzője. Ernst Michael Brauner szerint az IMF és az EU kettős mércét alkalmaz Magyarországgal szemben, mert így akar példát statuálni a többi uniós országnak.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
Az AMEN-t lehagytam a misém végéről!
gabrella
LL60:
Valóban magyar a Bajnai és Gyurcsány csak nem az átlag magyar érdekeit képviselték, hanem a gazdag és hozzájuk közelállókét főként. De az ország lakosságából nem csak 20 %-ot kell a miniszterelnököknek képviselni hanem foditva.
A vizitdij csak arra volt jó,hogy a tv vitában Orbánt lejárassa Gyurcsány és többe került a vizitdij bevezetése szerintem mint amennyit hozott./lehet,hogy jelképes sarcnak készült a kizsákmányolók kielégitésére - nem tudom.
Lehet,hogy Orbán kapkod de nem hazudozik. A kapkodásra van is oka mert ha a vizbe merül az ember sajnos kapkodni kell,hogy megussza.De ki lökte az országunkat a vizbe?
Ha eddig a kormányzás jó lett volna,senki nem kérdőjelezte volna meg a "szocialista" kormány munkáját.
inkvi
@gabrella: Emlékeztetlek, hogy mindenki az, aminek vallja magát!
inkvi
@gabrella: Arra, hogy én a látszatnak hiszek!
csutak
@luigilongo60: Van már begyakorolt tömeg és szöveg, amin csak a nevet kell változtatni:
"Orbán takaroggy"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.