A jelek szerint az önkormányzati választás megadja a kegyelemdöfést az MSZP jelenlegi formációjának, és ezt még Szanyi Tibor áldozatos kampányfőnöki tevékenysége sem tudja megakadályozni – véli Sebők János.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Nem fogunk krokodil könnyeket hullatni érte. Az összetétele mai napság ahogy én látom egy része politikai kalandor haszonleső karrierista senki, másik része az előbbieknek valamilyen retye-rutyája, akik jól élnek ezeknek a senkiknek a hadonászásából, és egy rész kivénhedt egykori "proletárdiktatúra" maradvány, akik nagyon élvezték egykor hogy a legtudatlanabb ámde legerőszakosabb mondhatta meg ellentmondást nem tűrően, hogy merre van az előre.
gabrella
Igy van! Minden formájában kimulhat!
Menjenek dolgozni minimálbérért,nézzék meg, hogy lehet élni belőle.Gyurcsány is ugy tett a tej vásárlásával mintha az nem a "saját munkája" lett volna. Megvette a másét mert az olcsóbb.
csutak
Semmi gond ha kimúlik!
Akkor végre talán lesz érdemi BALOLDALI párt a jelenlegi fidesz helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.