Az AllianceBernstein elemzői szerint ha a kormány "önként" nem lép ismét kapcsolatba az IMF-fel, akkor várható, hogy a Moody’s Investors Service nemzetközi hitelminősítő rontja a magyar adósosztályzatot

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@mandiner: Igazad van!
Vitatkozni nálam sokkal ostobább agyamentekkel valóban méltatlan hozzám!
Állj be nyugodtan az engem szidalmazók sorába:)
Eggyel többen lesznek:)
másvirág
Kérni kell a kormánynak egy jelképes összeget,a cigány lakosság felzárkoztatására.
Akkor mindenki megnyugszik,a roma társadalom felvirágzik. A forint újra szárnyal .
"Lehett egy macska is megalkúvó !"
Dr.luigilongo60
@inkvi: Már sokszor jeleztem neked, hogy hozzászólásaidban állandóan más hozzászólókat minősítesz.Kérdésem , milyen jogon?
Mikor visszakapod a hasonló stílusban, vagy durvábban a választ, fel vagy háborodva,hogy Téged bántanak.Utoljára kérlek, hogy ne engem minősíts, hanem próbálkozz meg észérvekkel vitatkozni, ha nehezedre esik is.
Tudom hogy IQ- hányadosodat ez meghaladja de próbáld meg légy szíves!

Én személy szerint nem téged és családodat minősítettem, hanem Orbánt és sleppjét.
Még egyszer megkérlek , hogy próbáld meg megtartani a kutúrált viselkedés iratlan szabályait, vagy ne csodálkozz azon , ha kedves családoddal együtt elküldenek a melegebb éghajlatra.
makvirag
A múltkor épp azt mondta az egyik elemző, hogy javulni fog a helyzet, éppen azért, mert konzekvens az IMF politikánk, és a piacnak biztonság, kiegyensúlyozottság kell.
luciferi
@makvirag: ahány párt, annyi elemző! Ahány elemző, annyi vélemény! Kinek-kinek szája íze szerint. Lehet választani! És hogy melyiknek van igaza? Az sajnos mindig csak utólag, sokszor évek múlva derül ki.
Dr.luigilongo60
@luciferi: Mondjuk azt már kb. januárban megjósoltam sok honfitársammal együtt, hogy Viktorunk országlása alatti pár hónapon belül szarrá megy a forint.
Akkor most hogy is van ez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.