A gyermeknevelés során az első egy évet követően a legnagyobb anyagi terhet sok szülő számára a gyermekek iskoláztatása jelenti - derül ki egy felmérésből. Az iskolakezdés minden évben több tízezer forintos költséget jelent, ráadásul a felsőoktatásban résztvevők arányának növekedésével ezek az anyagi terhek egészen a "gyerek" húszas éveinek közepéig kitolódnak. A megkérdezettek úgy látják, hogy egy gyermek felnevelése mai árakon 14 millió forintba is belekerülhet a főiskola elvégzéséig. Többek között ezért vállalnak kevesebb gyermeket a családok, és azt is csak később....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Már megint a főiskola!
Tessék már mondani, ki fog itt dolgozni?
Mert akinek diploma van a zsebében annak már derogál a fizikaik meló!
Csizmás Kond
Aki így gondolkodik az nem szülő, hanem kereskedő, vagy még-rosszabb.
nyanya001
Ki kellene számolni, a romák mennyibe kerülnek az adófizetőknek, mert ezt a pénzt ugye nem ők keresik meg, de a töredékét sem.
Csizmás Kond
@nyanya001: Azoknál nem probléma, mert kevesen akarnak egyetemi diplomát, és aki akar is segélyezéssel tanulhat
A többség akik ily szépen felszámolták, azok már az óvodában mobilt adnak a gyerek kezébe, külön autóval hordozzák óvodába, iskolába, minden luxuscikk az első kiszólásra kötelezően megvásároltatik....ezért ekkorák a költségek.
inkvi
Ezzel is fel lehet hívni a figyelmüket a politizálóknak, hogy kevés az (éh)bér!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.