Világszabadalom lesz a január elsejétől tervezett egykulcsos adórendszer - mondta Orbán Viktor az Inforádiónak adott interjújában.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenlében
Ha egyszer Orbán válna szabadalommá!!!!!????
barnan
"A miniszterelnök megismételte: a vasárnapi önkormányzati választáson az emberek a kormány eddigi munkájáról mondanak véleményt."

Tehát ha egy eddig települését jól irányító független (vagy nem fidesz támogatta) polgármester mellett voksol valaki tegyük fel egy fidesz támogatta jelölt ellenében, akkor a kormány ellen szavaz? Így, kategórikusan kijelentve ez nem igaz és fordítva sem az: lehet úgy fidesz támogatta polgármester jelöltet támogatni helyi szinten, hogy közben valaki nem ért egyet a kormány eddigi munkájával.

Ha úgy lenne, ahogy a kormányfő úr mondja, akkor akár össze is lehetne vonni a két választást, több lapot kellene csak tölteni. A kormány munkájáról közvetlenül az országgyűlési választás során mondanak véleményt az emberek, az önkormányzati választás során pedig közvetlenül a település vezetőinek, képviselőinek munkájáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.