„Ha ez bejön Orbánnak, érdemes lesz megkérdezni Gyurcsányt és Bajnait, hogy ez nekik miért nem jutott eszükbe…” – mondta pár hete egy beszélgetés végén a bankadó kapcsán egy vezető szocialista politikus. A kormányfő ma rátett egy lapáttal: bejelentette, hogy a bankok után a telekommunikációs cégeket, az energiaszektort és a kereskedelmi láncokat is három évre szóló extraadóval tervezi terhelni a kormány, miközben pedig novembertől jövő év végégig leállítják a magánnyugdíjpénztárakba való utalásokat. A megszorítások összértéke a korábbiakkal összehasonlítva is jelentős – csak éppen nem látszanak megszorításoknak.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@gabrella: Ezek után nem is csodálom:)
medy19
@KöBüKi: Nem mentegetem Csányit, ellenkezőleg gondolkodom, mint itt teszitek, nem vagyok a milliárdosok védőangyala, de Ti folyamatosan őket véditek, nem saját magatokat. Teszitek ezt azért, hogy lehessen Orbánozni.
vukkocska
Török Gábor azt írta elemzése végén, hogy az Orbán féle csomagot teljesen, vagy részben az Alkotmánybíróság elutasíthatja. Melyik? A Schmitt Pál féle? Azért Török Gábor is tévedhet:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.