Az Európai Unió minden országában bevezetendő minimáljövedelmet javasoló jelentést fogadott el az Európai Parlament szerdán az ENSZ szegénység elleni napjához, valamint a szegénység elleni európai évhez kapcsolódva.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Ehhez mit szóltok az átlagbér 60% -ának kellene lenni a minimálbérnek. Azaz 220000.-ft most a KSH adata szerint akkor ez ugye 132000.-ft.lenne.
feketeözvegy
Van ott egy hozzászólás..........Tökéletesen igaza van.

Eddig összesen 1 kommentár érkezett, melyek közül a legfrissebbek:

[kirekesztett] [2010.okt.20. 20:00]
Dögök!!! Emeljetek már a többieknek is, mert a minimájbér emelkedik és a közalkalmazottak nagy része már minimálbéren él!!!!!! Ma holnap a 30-40 éve dolgozó is ennyit kap!!!!!

Az árak már az eu-sak, de a bérek ötször-tízszer kevesebb!!!!!

ÉLJETEK MEG TI EZEKBŐL A BÉREKBŐL, MEG AZ EU-S NAGYVEZÉREITEK, AKIKKEL LEMUTYIZTATOK!!!!!!

HUFF
Dr.luigilongo60
Ugyan már Szaboria, ha ezt a bért ki kell fizetni a vállalkozónak is, akkor nem fussa majd 7-es Bmv-re, tehát a fitymáresz nem fog vele egyetérteni.
Ez lenne az egyetlen lehetőség, hogy kiűzzék a multikat az országból, ugyanis a minimálbér drasztikus emelése esetén biztos elmennének de hát a KKV-ék sem szeretnek fizetni.Saját csapdájukban vergődnek.
szaboria
@luigilongo60: Nagyon sok KKV-s a szívéhez is kapna.
másvirág
De a segilyt is emeljék a naccságos képviselő úrak.A munkabér kell a rossebbnek,nem ákarjuk mi elcsórélni mások elűll a munkát.Nekűnk elég a pízz is ! Dé mánn .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.