Török Gábor néhány napja már foglalkozott azzal a felvetéssel, amely Halasi Endre HVG-ben megjelent elemzői véleményében is napvilágott látott, vagyis hogy a Fidesz valódi célja az, hogy közelebb vigye a magyar demokráciát a brit mintájú többségi modellhez. A jelek szerint Lázár János is ugrott erre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Elfeküdte a száját és félrebeszél! Ezt úgy hívják diktatúra!
bra048
Lázár János és "a kedves fideszesek" minden találmányra rámozdulnak, ami az ő érdekeiket szolgálja, egyéb nem is érdeklő őket. Egyébként a FIDESZ az 1998-2002.
közötti időszak fő primátusait követve ugyanazt teszi. Most is "elitdemokráciát" épít.
A honi burzsoázia gátlástalan és egyértelmű gazdasági kiszolgálásának ideológiájával azt a "fügefalevelet" használja, hogy a 2011-ben képződő 300 milliárdos tiszta haszonból majd a honi tőke beruház. Ez azonban nem feltétlenül igaz. ( A következő négy évben
a szegény még szegényebb lesz, a gazdag pedig sokkal gazdagabb. )
Dr.luigilongo60
@bra048: És természetesen a hazai burzsoázia a fitymáresszel karöltve továbbra is minden baj okozójaiként a multikat ,bankokat stb. fogja ordítozni a hívőknek, mert azt nagyon csippázzák, holott a hazai cégek a legnagyobb kizsákmányolók és adócsalók.
Nagyon súlyos böjtje lesz ennek nemsokára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.