Gyalogost gázolt szerda este a menetrend szerinti távolsági autóbusz Ibrányban, a Kossuth utcán. A járművel azonos irányban haladó, 59 éves helybeli férfi a baleset következtében életét vesztette – közölte csütörtökön Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A balesetet követően a helybéliek százan támadtak a sofőrre. Harminc rendőrnek is csak nagy nehezen sikerült lecsillapítani a tömeget.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
Politikának az jó, ha a cigányok elterelik róluk a figyelmet. Ez volt ez előtt is, meg ez van most is. Tudatos cigánypolitika. De ha mi magyarok is összezárnánk és Pl. egy elkapót cigány betörőt, vagy gyilkost agyonvernénk, nem volna, ilyen nagy mellényel sem a politika, sem a cigányság.
csutak
@benhur: Agyonütni Orbánt kell!
A romáknak egy jól kimért tetőtől talpig tartó testápolás is megteszi.
A megöléssel csak lesüllyednénk az ő szintjükre!
feketeözvegy
@csutak: száraz vagy zsíros Fa testápolót ajánlanál?
feketeözvegy
Megy a kamionsofőr az úton. Beér egy faluba, meglát az út szélén egy cigányt. Gyorsan jobbra rántja a kormányt, elüti, majd megy tovább repeszt. Egyszer csak lát az úton egy papot stoppolni. Megáll, felveszi. A szomszéd faluban ismét észrevesz egy cigányt, jobbra rántja a kormányt, de még idejében eszébe jut, hogy ott a pap a másik ülésen, ezért korrigál, visszarántja a kormányt, majd szégyenkezve mondja:
- Atyám, majdnem elütöttem azt a cigányt az út szélén.
Erre a pap:
- Semmi baj fiam, kinyitottam az ajtót, azzal sikerült eltalálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.