Ami most itt látható, az maga a csoda" - mondta Nagy Anna kormányszóvivő az iszapkatasztrófa helyszínén, Kolontáron. A helybéliek szerint az a csoda, hogy ilyen kijelentések egyáltalán elhangozhatnak. Ma este parázs hangulatú falugyűlésre készülnek Devecseren, ahol számon kérik az önkormányzattól a befizetett adományok sorsát is.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Dr. Akula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Csizmás Kond: Igen rengeteg munka kellet de arra ott van a vis major. Szeríntem nem arra adakoztak az emberek,hogy az állam másra költse hanem a bajba jutottak részére.
Csizmás Kond
@szaboria1: Nem a pénzek elherdálását akartam helyeselni, viszont ami tény az tény. Egy ilyen munkálat nem aprópénzből oldódik meg és az sem biztos, hogy rendelkeztek más pénzekkel, mert ott volt a örökösen visszatérő árvizek okozta károk meg a válság meg amittudommi csak pénz nem volt.
KöBüKi
Csoda,legalább is pozitiv csoda akkor történne Annuska ha elhordanátok az irhátokat,mint anno 1552-ben tették a törökök,meg sem álltak istanbulig.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Szerintem is csoda történt, mert a 200 E vagy mennyi Ft-os fodrász-keret ellenére Annuska haja ronda volt és zsíros, amikor legutóbb üres gombszemeit meregetve nyilatkozott.
Ha valaki ennyi pénzből sem bír normálisan kinézni, az valóban csoda!
nyanya001
Ha akkora csoda történt, menjenek oda lakni,
adják át lakásaikat a Kolontáriaknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.