Vége a harmadik magyar köztársaságnak. Orbán Viktor lerombolta, és most az önkény rendszerét építi - mondta Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök évértékelő beszédében Budapesten. Hozzátette: az MSZP-ből új pártot formálna: baloldali, demokratikus, erkölcsös, hazafias, európai pártot.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsbela
A "hazudtunk, éjjel, nappal" szöveg az emberek szemében, milyen erkölcsi üzenetet ad? Kormányzása alatt, miért nem az emberek érdekeit tartotta szem előtt, ahelyett, hogy a gazdagokat segítette még jobban meggazdagodni???
Ki beszél erkölcsről???
alfás
fletó meg az erkölcs? háááát... melyik életében?
KöBüKi
Felesleges erőlködés ez fleetó.!A kutya sem hisz már nektek,és bizony a fütyisznek sem.Mind a ketten,Te is meg az orbánc is jól átbaxtátok a magyar embereket.!
Már nem tudtok hitelesek lenni,igy ez felesleges erőlködés.!!
Az orbáncék is a végüket járják.!Még elpengetik fél év alatt azt a párezer milliárdot,aztán felemelik a kezüket megadóan és kész.
Mert a gazdaságot kilenc hónap alatt sem tudták elinditani,igy fejlődés nincs,több a munkanélküli mint valaha is volt,a diktaturából meg csak a slepp tud jól megélni.!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.