Érintetlenül hagyja a közoktatás a mélyszegénységben élő roma gyerekeket. Az intézményrendszerrel sokszor nehezebb az együttműködés, mint a családokkal - mondta L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány képviseletében, a Kreater Társadalmi Innovációs Labor mélyszegénységben élőket és romákat segítő projektek bemutatására szervezett rendezvényén.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ikarus
@gabrella: Miért kenyeret? Kapnak segélyt amit az apjuk,anyjuk beledobál a játékgépge,vagy leönti a torkán! Adhatsz ezeknek a "mélyszegény" f@szkalapoknak amit akarsz,a cigány az cigány marad!
másvirág
@gabrella: Végűl is....... cigány pék úgy sincs sok . Amit ők sűtnek nem megy majd "cigány útra" :-)) (De bíz ahhoz is képezni kellene magukat,hogy mindennapi kenyerűket megsűssék maguknak.)
gabrella
Mehetnének árkokat kiásni most a talajvíz elvezetéséhez! Ehhez nem kell oktatás csak ásó.
másvirág
@gabrella:HÁTT... Nem egészen! Valamikor a "képzett" kubikusok aranyat értek.(És PL: Baks kubikus cigányai a mai napig különbnek tartják magukat az átlagnál.)
Ikarus
@gabrella: Ahogy irod! Az a megoldás...valami hasznosat is a borzalmas mennyiségü segiiilyirt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.