Az uniós soros elnökeként úgy érezzük, nem jó az európai adóverseny megszüntetése.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose1
Idióta exibionista hatalom éhes aki az egész országot átveri netán az egész fizetésünk kell neki adóra hogy legyen mit elb....ni mert 21-éve ezt teszik egy LMP ma a parlamentben jól megmondta nincsenek gyárak, nincs mezőgazdaság csak a külföldi szemét nincs munka.
silber13
Ez a Vitya egy széthízott szirti viziló! :-)))))))
Csizmás Kond
Helyesen tette, mindig a nagyhatalmak vittek a tönk szélére.
51kacsa
@furfang: Ember! Hát nem veszed észre, hogy a Zorbánt NEM veszi észre az EU és Brüsszel? Nagy ívben tesznek rá! És sajnos ezáltal Magyarországra és ránk is! Nem tűnt fel, hogy már sehová nem hívják soros elnökség ide, vagy oda? Már a Lengyelek többet szerepelnek hivatalosan, mint a soros elnök! Olvassál már a sorok között is!!!!!!!
vátesz
én se szeretem az EU-t meg Brüsszelt de felismerték a kis akarnokot ! eddig is sz....tak ránk, de lehet hogy most jobban.de eddig is csontig nyaltunk mindenkinek, aztán mire vittük?
stabilitás paktum=örökös adóság , máshol van a kutya elásva
mindenlében
Lehet, hogy Martonyi is távozni kényszerül? Dicsérte a programot, az aláíróknak mindenképpen előnyt jelent, hát mi csakazért is kimaradunk belőle, mert meg kell mutatni!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.