Harminc gesztenyefát keres az ügyészség Szilvásy Györgyön. A fákat még Benedek Fülöptől kapta és az egykori államtitkár ügyében folyó nyomozásban állította azt, hogy kifizette. Az ügyészség szerint ez nem igaz, ezért hamis tanúzással gyanúsították meg. Szilvásy György viszont azt mondta a Független Hírügynökségnek, hogy a számlát be is tudja mutatni. A politikust pénteken hallgatták ki gyanúsítottként a Budapesti Nyomozó Ügyészségen.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Ez most ajánló a rádiókabaréból? Ilyen kicsinyes bandát, már a látszatra sem adnak. Siralmas.
laja001
A kérdés csak az hogy mi mindent fognak még kitalálni hogy Gyurcsányt bemószerolják .Lehet hogy majd pénzt is felfognak ajánlani hogy végre valaki hazudjon már valamit Gyurcsány ellen.?Mert ez mind csak ezért csinálják hogy hátha valamit rátudnak sózni? Ennyire félnek tőle?de vajon miért?
a Pepita
@laja001: Ha azok a gesztenyefák diófák lennének, könnyebb helyzetben lenne az ügyészség. Akkor a "Fülemile füttye" tárgykörben mozogna az eljárás.
marlin
Lehet, hogy ezeket fákat is elvitte a Holdampf "szabadságharcos" Madagaszkárra, most meg a Szilvásin verik el a port!!
Miért nem a "Földanya" nonprofit(?) alapítványos újságíró, kőfaragó, szabadságharcos, faültető és csikógyilkos több mint 80millás adótartozását vizsgálja a Pol-Pet rendszer ügyészsége??
nyanya001
@Klári: De agy csak a "lófütty" tárgykör maradt az ügyészségnek!
csutak
Siralmas az a téboly amivel Szilvásyt mindenáron be akarják záratni!
Még jó, hogy a hat éve vásárolt WC papírról nem számoltatják el:)
Elmebeteg banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.