A miniszterelnök szóvivője elfogadhatatlannak tartja, hogy bármely más országból beavatkozzanak a magyar alkotmányozásba. A magyar Külügyminisztérium megdöbbenéssel fogadta, hogy Werner Hoyer, a német külügyminisztérium államminisztere aggodalmát fejezte ki hétfőn a magyar alkotmányozás miatt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@luigilongo60: Nem szól bele, de szó-nélkül sem állja meg. Az ők alkotmányukat hány magyar miniszter kifogásolta ?
A gazdasági eredményeik, pedig nagyrészt az ilyen önként bevonuló keletebbi országok naivitásából jött össze.....na meg abból, hogy amit ma nyugati gazdaságnak nevezünk az a közel-kelet vagy Amerika kezében van.
csutak
Maradjunk abban, hogy igen jó úton haladunk ahhoz, hogy Őelmeháborodottsága igazságát megtapasztaljuk, azaz meglássuk milyen az únión kívüli élet?
csutak
Arról miért nem pofázik Szíjjártó Brutális Péter, hogy Őelmeháborodottsága Orbán volt az, aki kijátszotta hazánk egyetlen Únió általi elítélését?
Miért nem arról habzik a szája, hogy Orbán lehazaárulózta saját kormányát Tusnádfürdőn és nem sokkal később New Yorkban?
Ezekről fröcsögjön, amíg úgy nem jár, mint a Lenin kép a hátam mögött!
Csizmás Kond
@csutak: Tudom, hogy a linuxod nem enged látni, viszont már annyiszor el-emlegedted azt a tusnádfürdői hazaárulózást, hogy ideje volna bizonyítanod is, hogy mit is mondott valójában ?.....ha lehet videóval...esetleg segíthetek.
olcsibacsi
A fidesznek már az sem tetszik ha külföldről jön a vélemény? Igaz a hazait is magasról leszarják, miért pont a külföldi érdekellné őket....
marlin
Ez nagyon fontos hír lehet, ha még a "pártidiótáknak" is van róla véleménye!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.