Az újjászületés dokumentumának nevezte az új magyar alaptörvényt a Die Welt című lap csütörtöki számában megjelent írásában Orbán Viktor miniszterelnök. Thomas Schmid, a német konzervatív lap kiadójának vezetője külön cikkben válaszolt a magyar kormányfőnek, aki csütörtökön kétnapos látogatást kezdett Németországban.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
@marlin: Azért ne legyünk igazságtalanok vekkerrel. Az IMF 5 %-ért adna nekünk hitelt. A pénzpiacról a legolcsóbb 7,7 % (nekünk) A lengyelek és a csehek némileg olcsóbban , pontosan 2 %-kal olcsóbban tehetik ugyanezt. csak csendesen jegyzem meg Bajnai Gordon miniszterelnök úr regnálása idején ha jól emlékszem 2,75% volt az IMF kamat. Ennyit jelent nekünk a forradalom, meg a forradalmár.
Don Quijote
@coyote3: Nem baj , a Gyurcsány monnyon le.......erről is ő tehet.:-)
marlin
@coyote3: Nem baj, (nekik) a lényeg az, hogy a haverok (megint) zsíros megrendeléseket, állásokat kaptak!!
Hajrá Magyarország!!
Haverok-Buli-Széchenyi terv!!
dr. prédikátor
Te szarházi cigus!!! Töletek fintorognak!!Mert útálnak benneteket!!!!
Disznópofa
Nekem ez tetszett a legjobban:......hogy visszaadja az emberek erejét és egyidejűleg csökkentse a politika szerepét. Ezért fintorognak azok, akik azt hitték eddig, hogy az emberek fölött állnak. Akiknek nem tetszik, ha az emberek ereje és befolyása növekszik, sajátjuk viszont csökken. Ha ezt komolyan mondta és nem csak blöffölt pókerarccal , akkor nagy bajban vagyunk zemberek! Most maguk ellen vallott? Ez egy beismerő vallomás volt? Köszönjük, megértettük és úgy is fogunk cselekedni! Csak egy példa kedves elnök úr: Az ön polgárai elutasította a határon túli magyarok népszavazását. Ön , mint főpolitikus, leszarja őket, kihasználva politikai helyzetét! Akkor mi a fenéről habratyol ott kint és szédíti a nagyközönséget. Ön úgy hazudik, mint a vízfolyás szerintem még maga sem hiszi azt amit mond néha.
Dr. Akula
@coyote3: @marlin: viszont az IMF hitel felhasználásával szigorúan el kell számolni! A kötvényeket meg arra költik, amire akarják......ugyeugye, milyen átlátszó??
A címre: talán a szagod miatt, Viktor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.