Orbán Viktor miniszterelnök Hu Chunhuával, a Kínai Kommunista Párt Központi Bizottságának tagjával, a Belső-Mongólia Autonóm Terület Állandó Bizottságának elnökével tárgyalt kedden.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

51kacsa
Ebben az országban nem csak vidéken, mindehol nagy lehetőségek vannak CSAK NEM EZZEL A KORÁNNYAL!
gabrella
Egyetlen lehetőség van a vidéket is bevonni az ország érhálózatába ha az élelmiszeripart és az alatta lévő mezőgazdaságot fejlesztik és támogatják.
keresztapa
Nagy lehetőség akkor lenne ha a vidék Bp-en lenne.
dr. prédikátor
Gyertyával világítanak az irodában a rendőrök
2011. május 17. 10:40 , Legutóbb frissítve: 2011. május 17. 14:13 H. Zs.
Vajszló | A múlt héten kikapcsolta a szolgáltató az áramot az ormánsági nagyközség körzeti megbízotti irodájában. Információink szerint a sellyei rendőrőrsre szállították a fegyvereket, mert a riasztórendszer sem működött.

Mik ezek?
Mik ezek?
X
A sorban látható gombokkal a webes közösségi hálózatokon - iWiW, Facebook - fejezheted ki egy kattintással tetszésedet vagy
oszthatod meg a cikkel kapcsolatos véleményedet ismerőseiddel.

"Tetszik" / "Like" gomb. Ezzel a gombbal a Facebookon fejezheted ki tetszésedet a cikkel kapcsolatban - üzenőfaladon
egyszerűen csak annyi jelenik meg, hogy kedveled ezt a cikket. Ha most éppen be vagy jelentkezve a Facebookra, akkor azt is
látod, hogy ismerőseid közül valakinek tetszett-e már ez az írás. Ha nem vagy bejelentkezve, a gomb megnyomása után ezt
egyszerűen megteheted. (Ez a gomb tényleg csak egy szimpla tetszésnyilvánítás - ha a cikkel kapcsolatban egyből véleményt is
megosztanál, akkor használd a cikk alatti szürke hátterű sorban található "Facebook" feliratot.)

"Megosztás az iWiW-en" gomb. Ezzel a gombbal a legnépszerűbb magyar közösségi oldalon, az iWiW-en tudsz tartalmat
megosztani. A felugró ablakban beírhatod véleményedet is, és ha épp nem vagy bejelentkezve, egyben azt is megteheted.

– A kérdéses objektumban valóban kikapcsolta az áramot a szolgáltató – erősítette meg a szóbeszédet Mindenszky Nikoletta, a Baranya megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Információink szerint futótűzként terjedt a hír a településen, hogy gyertyával világítanak a kmb-irodában, mert nincs villany. Mint megtudtuk, a nagyközségben az önkormányzat biztosítja a helyiségeket a rendőrség számára, és a település a közműdíjak fizetését is vállalta a szerződésben. Lapunk úgy tudja, eddig jól működött ez a rendszer, azonban a közelmúltra százezres nagyságrendűre duzzadt a be nem fizetett villanyszámlák összege – vélhetően az önkormányzat anyagi helyzete miatt –, ezért kapcsolta ki a szolgáltató az áramot.

A cikk a hirdetés után folytatódik

A kényszerű áramszünet ellenére azonban a kmb-iroda munkája nem állt le. Egyelőre nem tudni, hogy mikor kapcsolják vissza az áramot, azonban ezért a műveletért is külön díjat kell majd fizetnie az önkormányzatnak, ez közel harmincezer forintjába kerül a számlán felül.

Ehhez mit szólsz Cigus fecalicus?!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.