A Pénzcentrum.hu olvasójának újabb mávos kalandját kaptuk meg. Ezúttal is hasonló a történet, mint az olvasó korábbi leveléből írt blogunkban. Elmúlt ugyan a tél és a hideg, de a konfliktus nem...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
"...a MÁV egy széket kétszer adott el!”
...vagyis mégsem a nyugdíjas nyúlta le a széket....
batukán
@Csizmás Kond: ........szerintem igen. A MÁV ne adhasson pótjegyet már a vonaton, mert nem minden nyugdíjas aranyos kis nénike vagy bácsika, attól hogy ezt a státuszt élvezi, nem hazudtolhatja meg a valódi eddig élt életét. Vagyis:embere válogatja.
Van olyan 70 éves, aki még lefut egy maratonit, én meg 200 méter után mentőt hívok......
Azt tudnám javasolni, hogy keresse meg a kalauzt, aki kiadta a pótjegyet, igazoltassa, hogy nem tudta igénybe venni a helyjegyet és a MÁV kárpótolja.
Ez nem nagy dolog, csak akarni kell mindenki részéről.
Csizmás Kond
@batukán: Ha én ide be tudok jelentkezni batukán néven, akkor ki fog hibás lenni, én vagy a lapszerkesztő ?
Szerintem az a nyugdíjas aki felül a vonatra és neki ott helyjegyet adnak annak fogalma sincs, hogy az a hely már azelőtt el volt adva vagy nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.