A kormányfő szerint Magyarország mindig az alacsony adózás híve lesz, és nem akarja, hogy az adórendszereket európai szinten harmonizálják. Orbán Viktor erről az ír kormányfővel folytatott dublini tárgyalása után beszélt.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
A magyarok eddig sem voltak híresek a jó adózási morálról.
Na már most az alacsony adókulcs még jobban felbátorítja az adócsalókat és még kevesebb adó fog befolyni, mivel annak érdekében sem tesznek semmit, hogy legalább ezt a keveset befizessék.
Ennek a jelei már láthatóak is az államkassza egyenlegében, tisztelt kúrmányunk azért kapkod fűhöz-fához egy kis pénzszerzés érdekében.
Náluk ez nem is probléma, ott fogják meg a pénzt, ahol konkrétan lehet pénzt elvenni és nem is sértik vele a gazdagok érdekeit, hiszen Ők is oda tartoznak ugyi.

Azt hiszem felsorolnom felesleges is a forrásaikat, hiszen az utóbbi eltelt egy évben simán ki is rajzolódott, hogy kikkel is fizettetik ki a saját balfaszságaikat.
zsuci
Észre is vettük az alacsony adózást ,hiszen roppantul elintézték a képviselők maguknak az alacsony adózást a millióiból!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.