Az amerikai és ázsiai indexeket 4-5 százalékos mínuszba tolták. A BUX 4 százalék fölötti eséssel kezdett, Nyugat-Európa is mélyrepülésben van.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libero
Amerikában a jegybank szerepére anno négy család fondorlatosan érvényesített vállalkozása lett feljogosítva. A családi vállalkozás az évszázadok során nem sokat változott, ez a jogosítvány a leggazdagabb, legbefolyásosabb pénzügyi klánok kezében maradt..A pénznek nincs (arany)fedezete, a pénzjegynyomdák igény szerint nyomják a bankókat, melyet a tulajdonosok kamat fejében biztosítanak az állam részére.

Úgy működik ez, mint a mesében: nincs vetés, csak aratás van!

A mesékben nincsenek valós korlátok, a valóságban viszont igen! A felfújt lufi már nagyon közel van a kipukkadáshoz. Hála az amerikai pénznyomdászok szorgalmának (és cégtulajdonosaik mohóságának) ma már olyan pénzösszeg van a pénzügyi rendszerben fedezet nélkül, amelyet racionalizálni lehetetlen!

Gátlástalan, pénzéhes emberek miatt az emberiség egésze fog igen nagy árat fizetni, az egész világgazdaság fog a közel jövőben menthetetlenül összeomlani!

A világbajnok magyarországi hiperinflációs időszak mintáját fogja másolni a világ, globálisan hasonló eredményekkel...
KöBüKi
Félő hogy a gazdasági válság megint háboruhoz vezet.!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.