Az árfolyamrögzítést írásban kell jelezni a bankoknak, ehhez több dokumentumra is szükség van, és biztosan pénzbe is kerül majd. A módosítással szeptembertől élhetnek a hitelfelvevők, de legkésőbb az év végéig kell jelentkezni.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A közjegyzők megint aratnak, mert valaki kitalálta, hogy Ők is jól járjanak. A jelzáloghiteleknél a földhivatal ma már nem hajlandó nélkülük a bejegyzést eszközölni ami szintén több ezer forintba kerül. Amikor felvettem a hitelt akkor még nem kellet a közjegyző amikor forintról Euróra váltottam akkor már kellett. egy nyomorúságos 3 oldalas irományért amit a bank is leírt már egyszer az úgynevezett hitelesítéshez potom 28.500.-ft kérnek.
palika
A bank ragaszkodik hozzá, hogy minden oldalról le legyen védve! Itt a kormány kezében vannak a döntések, de félnek a nép mellé állni!
csutak
Kettőmilliós autós hitel ami fix törlesztésű volt öt év alatt nyolcszázezernyi árfolyamkülönbözet adódott!
Egy barátom járt így és most ki van akadva mint a kakukkos óra...
Amit az állam (pártunk és kurmányunk) a lehető legaljasabb, leggonoszabb tipp amit adhat! Kérdéses az is, hogy a bujtatott plusz fizetnivalóval a bankok jól járnak-e?
Józan paraszti ésszel kellene átgondolni a dolgot és elvetni ezt a baromságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.