A rendőrök azokat kezdték előállítani, akik elállták a Sziget Fesztivál bejáratát. Információink szerint nagy volt a torlódás a kapuknál.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@gabrella: miért kénytelen, Gabika? Tán büntetendőt csinált? Mert csak akkor kénytelen élni vele.
marlin
@brumi58: A mentelmi jog minden képviselőt "alanyi jogon" megillet!! Azt az eljáró hatósági személyeknek - saját véleményüktől függetlenül - tiszteletben kell tartani!! Tehát, ha a kordonbontó fideszistákat a Nyom Orr bánnal az élen nem volt joga(!) a rendőröknek előállítani, akkor a destruáló Zagyvát sem lett volna joguk!! Majd ha alapos a gyanu, az eljáró ügyészség kérheti a mentelmi jog felfüggesztését a parlamenttől!!
Azóta eltelt több mint 24 óra és a Parlament elnöke nem teljesítette törvényes kötelességét, és még csak magyarázatot sem két a Sunyi Sanyitól!!
A törvényalkotó pedig továbbgondolta és azt mondja a törvény (amit a Fidesz-Kdnp kormány és parlament vagy betart, vagy nem!!), hogy a képviselő nem mondhat le mentelmi jogáról (kivéve egy esetet ha szabálysértés elkövetésével gyanúsítják) hanem csak az a testület függesztheti fel (vagy védheti meg) a képviselő mentelmi jogát amelynek tagja!!
@gabrella: Abba pedig igaza van @brumi58: -nak, hogy a Zagyva nem kénytelen élni a mentelmi jogával, mert le is mondhat róla, viszont törvény adta joga, hogy élhet vele!!
barew7
A hír egy másik szemszögből, Megjegyzem, hogy ez a portál sem jobbik szimpatizáns!!!
jovonk.info/2011/08/12/gyorshir-hvim-esek-probalnak-bejutni-hajogyari-szigetre
kiscserkész
@barew7: Mossad is jelen van? Biztosítja a zsidó drillerek működését közben vegzálja a magyarokat.
silber13
benhur : felesleges a "mossad" biztatás! Ezt egy ismert firkász már egy elhíresült bűnügyi riportban már megírta! Egy Ágnes nevű bűnözőről lenne szó. / Ja a firkász valamilyen Arany János név alatt forgalmaz!/ A " drillerek " pedig a DRILLEK humanoid változatai! Cerkóf-szerű majmocskákról lenne szó! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.