Szeptember végéig elkészülnek az ócsai szociális lakóteleppel összefüggő szakértői anyagok és a területrendezési tervek, így a jövő tavasszal átadhatják az első ütem nyolcvan házát. Ócsa alprgármestere szerint a beköltöző devizahitelesek a térségbe irányított hazai és külföldi cégeknél kaphatnak munkát. A város két jelentősebb munkahelye azonban nem tud felvenni egyetlen embert sem....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ypokna
Arculcsapása a választóknak ! Mi választó polgárok nem ilyen kormányt akartunk aki arcul csapja a népet .Mikor Brüsszelben beszél akkor kiáll a Magyar emberekért , mikor itthon kéne tennie valamit akkor meg arcon köpi .Amit a deviza hitelesek megsegítése címén csinál ,minden , de nem segítség .Azok az emberek akik bele mennek a 180 Ft-ba , azoknak a szerződését már úgy fogják megcsinálni , hogy abba a szerződésbe senki , sehol ne tudjon bele kötni .Angliában pert nyertek a deviza hitelesek a bankok ellen .Itt mi a helyzet ?Majd ha a kormány engedi akkor igen , de nagy a valószínűsége , hogy itt nem lesz pernyertes senki .És ha valakit népszavazási kezdeményezés gyötörne , hát vegyen be valamit ellen , mert ebben országban nem azt kezdeményez a jónép amit akar , hanem amit engednek .
marlin
Nem tehetek róla, de ha meghallom ezt az Ócsai akármit mindig az ötvenes évek beli "kitlepítésekre" asszociálok, és valami olyanra, hogy mégiscsak az Orbán lett a Rákosi elvtárs legkiválóbb tanítványa!!
ypokna
Van arra is példa , hogy a család a felvett hitelt nem tudja fizetni, viszont a szülők háza is fedezet a bank számára .A nagyszülőket is kitelepíti Orbán Ócsára ? Bizonyos vállalkozók majd milyen jól járnak az építkezéssel .Mi lesz azoknak a házaival akik kénytelenek elhagyni ?Így is túlkínálat van az ingatlan piacon , vagy a kormány tagjai nem a települések között járkálnak ill. furikáznak ?
KöBüKi
@marlin: Még az a tény hogy tanitványa! - de fényévvel tultesz rajta.
ORBÁN TAKARODJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feraj49
@ypokna: 16.10-re Akkor ez nem Orbán diktatúra? A Kádár rendszer rezsim volt,mondják a mostani vezetők! Ezt akkor hogyan hívják?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.