Teljes hosszában felvágta élettársa hasát, majd kiszedte a nő belső szerveit a kerekegyházi B. Sándor. Tegnap reggel felhívta a rendőröket és bejelentette: „hülyeséget csinált”. A mentők, majd a helyszínre érkező rendőrök is elborzadva hőköltek vissza az ajtóból. Sándor ugyanis azzal fogadta őket, hogy „Csináltam egy hülyeséget! Megfojtottam az élettársam!” Ehhez képest felvágott hassal találták a szobában K. Istvánné Rózsát. A gyilkos mindkét lábán csontig bevágta a húst, azaz minden arra utalt, hogy feldarabolva akarta eltüntetni a holttestet.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feketeözvegy
vele is ezt kéne tenni majd a sitten.......
dragonita
tv2.hu/mokka/video/szerelemfeltesbol-olte-meg-asszonyat Bilkei Pál kriminálpszichológus, akit nagyon tisztelek, nyilatkozott ma az üggyel kapcsolatban.
kontrapeller
Miért nem lehet elaltatni mint a harapós kutyát? Modellt ad a többi pszichopatának, nem helyeslem a halálbüntetést, de azt sem, hogy további gyilkosságok történjenek engedékeny törvények miatt.
kiscserkész
De érezhetően javult a bűnügyi statisztika az elmúlt másfél évben.....
imici
ennyire azért nem kellene "szerelemből féltenie", állathoz nem hasonlitom ,mert az állatokat tisztelem. pusztuljon lassú halált ez a dög.
gabrella
@imici: De a lassú haláltusáját te fizeted mert addig etetni,itatni, altatni vigyázni kell rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.