A köztársasági elnök felkérte Orbán Viktort, hogy tegye lehetővé, hogy az arra érdemtelenektől visszavonhassák a Kossuth-díjat. Schmitt Pál úgy tűnik, nincs tisztában a jogköreivel, hiszen erre már több mint húsz éve lehetősége van.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@silber13: De van neki egy autómata golyóstolla amit a cigus fecalicus adott neki.!!!Csak a kezébe kell fogni és mindent aláír!!!
Dr. Felipe
Hát szánalmas ez a figura. Se írni (ja bocsi aláírni azt tud) se olvasni se gondolkodni nem tud.
verőce21
Szegény! Maradt volna meg „szimplán” kétszeres olimpiai- és világbajnoknak. Egy ország elismerését élvezhetné. (Ezenkívül tucatnyi magas tisztséget ellátott.) Néha díszvendégként megjelenhetne úgyis.

Ezek után kérdőjeles, hogy tudott nagyköveti teendőket ellátni Svájcban és Madridban? (Mert ott nem kellett magyarul megszólalni?)
nyanya001
Eddig jobb volt ha nem írt egy sort sem!
Most már jobb lesz ha nem is szólal meg !
másvirág
Szerencsés Schmitt államelnök úr ! Van kitöl "elsőkézböl" tanácsot kapni .
Mindig jobb egy "királyi" véleményt kikérni,mint az údvari bolondra hagyatkozni.Ebböl baja nem származhat. :-))
overdose1
Buta paraszt szégyen hogy itt tartunk,remélem jó nagy balhé lesz emberek ébresztő? mi az hogy nem lehet sztrájkolni?Ilyen idióták fogják megmondani mit lehet, mikor ők 6-hétig nyaraltak a parlament előtt ,kordont bontottak ?minimálbért nekik teljes vagyonelkobzást!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.