Állami kézbe és fennhatóság alá kerülnek a hivatásos önkormányzati tűzoltóságok a katasztrófavédelemhez kapcsolódó törvények módosításáról szóló parlamenti előterjesztés hétfői elfogadásával. A 281 igen, 54 nem szavazattal, tartózkodás nélkül elfogadott javaslat értelmében létrejön egy iparbiztonsági hatóság, illetve bevezetik a katasztrófavédelmi bírságot is.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Ez a lényeg. Másfél milliárd folyna be .. De kinek és hová.? Továbbá szükség van továbbra is az önkéntesekre.Vagyis .Ha valami ég, vagy gáz van te mész,ingyen. Ha elbaszod fizetsz ha nem mi kapjuk a lét . vagyis most is a polgárral van kibaszva.Itt Németben ahol lakom, választhat a fiatal. Nem muszáj katonának menni De ha nem megy, Tűzoltó és önkéntes! Sokan vállalják is egész életükben. Na igaz itt máshogy is gondolkodnak az emberek.Példa Ha le esik a hó, alig várja a paraszt. kimegy a kis traktorjával, dúróval és el dúrja a havat büszke rá hogy ő csinálta Ja ingyen otthon,? ? Ki nem szarja le majd elolvad. Két haszontalan dolog van a világon a hó lapátolás és a dió verés.A hó elolvad, a dió le esik..
soljanka
jöhetne pld.. káromkodási adó is.
lehetségestarifák:
A ló nemiszervének említése: 100 000 Ft
Fajtalankodásra buzdítás: 200 000 Ft
Nőnemű szülő említése : 300 000 Ft
Nőnemű szülő útszéli jelzővel
való említése: 400 000 Ft

Férfi nemiszerv lekicsinyítése: 500 000 Ft Ezen szerv Lázár, Orbán és társai neve előtt jelzőként: 900 000 Ft

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.