A Fidesz-KDNP színeiben induló Pongráczné Várnai Mária Anna nyerte a vasárnapi soproni időközi választást - közölte a választási bizottság elnöke.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Quijote
4100-ból durván 500 szavazott ezekre a gyökerekre, ne ennyi a támogatottságuk.
Azonban nagy probléma hogy az emberek teljesen közömbösek ha a szavazásról van szó.Magyarul tele van a töke mindenkinek.
palika
A politika olyan mint a cigány, egy mocskos bagázs az egész!
senkifia68
Azért ne aggódjatok fiúk! Az Amerikai Népszavában talán megemlítik majd, hogy csökken a genetikailag alattvaló, moslékzabáló fasiszta magyarok száma!
kumming
Érdemes arra is figyelni, hogy csak a választók negyede megy el szavazni általában. Tudván hogy a fidesz fanok szinte 100%-ban megjelennek, ez tényleg intő jel lehet nekik. Mert akik most nem mennek el, azok nem is fidesz szavazók. Mi lesz, ha majd a mostani elmaradók is elmennek, mert úgy látják majd, hogy most már menni kell? Az bizony katasztrófa lesz a vezírnek.
apacuka
@kumming:A fityesz amúgy szerintem szándékosan erre játszik,hogy az emberek apolitikussá váljanak.Ne féltsd őket akkora törzsbázisa meglátásom szerint mindig lesz hogy azzal-ha vékonyan is-2014-ben választást nyerjenek.A maszop-még a "remek" soproni eredmény ellenére is-csak utánuk kullog majd jó esetben,ha a Jobbik be nem előzi őket(amelyre minden esély megvan).Szóval maszop-fanok korai még tapsikolni,pláne messzemenő következtetéseket levonni egy időközi önkormányzati eredményből már csak annak okán is hogy általában az önkormányzatikon csekély részvétel szokott lenni,és sokat nyom a latba a jelöltek személyi potenciálja is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.