Titokzatos bahreini kézbe került Simor András ciprusi offshore cége – értesült a Magyar Nemzet.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laci_54
Nem értitek amit elolvastatok?
Ha más kezébe került akkor már nem az övé!

Amúgy pedig tehetnek Simornak egy szívességet!
Csizmás Kond
Az egész ügy tulajdonképpen az adózás miatt került ekkora nyilvánosságra, és most szintén azt tagadja....szóval a szarnak adtak egy nagy pofont.
zsolti
már eleve agyrém, hogy valakinek van egy offshore cége (hahó, az offshore nem szitokszó, teljesen legális "adóoptimalizálási" forma!), és az eladására kötelezik, de még be is kell számolnia minden egyes részletéről (üzleti titok, adótitok, stb)... innen már csak egy ugrás a vagyonelkobzás, meg a marhavagonokba toloncolás.
marlin2
"Több mint húszmillió forintért rendelt festményeket Kerényi Imre miniszerelnöki megbízott a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium pénzügyi keretéből – tudta meg a Népszabadság. A napilap szerint a képek egyikének címe Lovasroham, 2006. október 23., és a többivel együtt ez is az új alaptörvény díszkiadását ékesíti majd.
Az MTI jelentése szerint a Puskás stadion helyén egy 40 ezer férőhelyes UEFA 5-ös kategóriájú sportlétesítmény épül összesen 35 milliárd forintból. A jelenlegi épület részeinek az elbontása körülbelül 5 milliárd forintba kerül. A több mint tízmilliárdért épülő debreceni stadion 15-18 ezer férőhelyes lesz.
Hegedűs Zsuzsanna szociológus 12 millió, Balogh Gábor öttusa-világbajnok 9 millió, Tellér Gyula korábbi fideszes képviselő több mint 7 millió forintot kap a kormányfőnek adott tanácsaiért évente – derül ki a Miniszterelnökség által kötött szerződésekből, amelyek legfrissebb adatait a kormányzati honlapon hozták nyilvánosságra pénteken.
Szapáry György, washingtoni nagykövet 8 millió forintért végzett tanácsadást jogalkotási ügyekben, s emellett nemzetközi pénzügyi és gazdasági folyamatokat elemzett.
Félegyházy-Megyesy Jenő, tiszteletbeli konzul 12 millió forintért segíti a nyugati magyarsággal, valamint a civil és jótékonysági szervezetekkel való kapcsolattartásban a kormányfőt.
Madarász László a magyar-francia gazdasági kapcsolatokat akadályozó ügyek rendezésében működik közre 4,3 millió forintért.
A nettó ötmillió forintot meghaladó szerződések közül a legnagyobb értékűt az I.M.G. Inter Media Group Kft.-vel kötötte a Miniszterelnökség: a vállalkozás 40 millió forintért nyújtott médiaszolgáltatásokat a szociális konzultációhoz kapcsolódóan.
Mintegy 6,5 millió forintos megrendelés jutott a népszámlálás népszerűsítésére szóló plakátkampányból a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mahir Cityposter Kft.-nek.
Az AllSys Management Kft. 8 millió forintért tájékoztatta a lakosságot a konzultációról, míg a Prestige Media Reklámügynökség Kft. 7,7 millió forintért gyártott filmeket az új alaptörvény megalkotását előkészítő nemzeti konzultációhoz.
A szerződési adatok szerint Burger Barna cége, a Fókusz-Pókusz Kft. évi 9 millió forintért készít fotódokumentációt az Orbán Viktor részvételével zajló eseményekről, Benkő Szilárd pedig tíz hónapon keresztül döntően rendezvényszervezői munkát végzett a Miniszterelnökségnek 11 millió forintért.
A Qualiton Alkotó, Művészetszolgáltató Kft. a kormányfő beszédeinek előkészítéséért és rendezéséért 8,2 millió forintot kap.
A Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. – Pintér Sándor belügyminiszter korábbi cége – pénzszállításra kötött szerződést a Miniszterelnökséggel, és idén nagyjából 1,2 millió forintért végezte ezt a tevékenységet.
A nyilvánosságra hozott adatok között kisebb értékű szerződések is szerepelnek, így kiderült például, hogy Jókai Anna író százezer forintért mondott emlékbeszédet Brunszvik Teréz halálának 150. évfordulóján.
A szociális konzultáció lebonyolítására 789 millió, míg a nemzeti konzultációra 810 millió forintot fordítottak. Újabb nemzeti konzultációt indít a kormány, ezúttal a közbiztonságról.
Nagyjából tízmilliárd forint lehet az ócsai devizahiteles telep teljes költsége az illetékes helyettes államtitkár szerint. Ez kevesebb a kormány által várt összegnél, de visszaosztva egy ház még így is nagyjából 20 millió forintot kóstál. Pedig a kormány a piacon negyedennyiért is vehetne lakásokat a fizetésképtelen adósoknak, és korábban az is elhangzott, hogy ha valahol az építési ár alatt lehet venni lakásokat, akkor inkább a vásárlást helyezik előtérbe.
Augusztusban tovább nőtt a költségvetési szervek lejárt tartozásállománya, a 41,3 milliárd forintos követelésállomány csak 300 millió forinttal marad el minden idők rekordjától.

Valamit rá kellene kenni a Simorra is!!
Érccsük eevtáásak?? Ércsük!!
DR Eric CARTMEN
"írta a Magyar Nemzet".........no ugorgyunk!!!
Dr.luigilongo60
@eric cartmen: Igaz, akkor tulajdonképpen senki nem is írt semmit, csak a Magyar Nemzet böffentett egyet szokás szerint, hogy a fanoknak meglegyen a napi betevő.
Fel is dughatják maguknak jól összetekerve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.