A DISZ Kulturális Egyesület debreceni önkormányzati képviselői szerint elmérték a városban a villamosmegállók szigeteinek magasságát, így a régi villamoskocsik ajtaját nem tudják majd kinyitni a megállókban a peronok átépítése után.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hókuszpók
Fasza! Majd a mi pénzünkből újra megcsinálják. Vagy nem áll be a villamos a megállóba, és a rendőrök kaszálhatnak a szabálytalan gyalogosokon.
silber13
20%-os irodalom értő Lajos! Te viszel magaddal némely sámlit,a felszálás végett, vagy pedig nem veszed igénybe, mert hát , Lázár haverod révén mindenféle kedvezményt kapsz, figyelembe véve egyre nagyobb seggedet és mérhetetlenül megnőtt, általában semmitmondó pofádat.
silber13
Lajcsi! Azért semmi baj! Mindíg tudta a város, hogy irodalmi hülye vagy, de ez most új elem! Hogy technikai buta is vagy,hát arra még nem gondolt a város lakossága! De most már tudjuk ezt is...
Dr.Orbán.Viktor.sk
Bocs, hogy így konkrétan kérdezek, de Lajosom építette vagy szakemberek?
nem kell minden szart Lajcsira kenni!
verőce21
Ráfizet ott az útépítő rendesen!

De hol van ilyenkor a tervezői művezetés? (Vagy "megspórolta" a város a megrendelését?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.