Ami az elmúlt negyvennyolc órában történt, az mindennél pontosabban mutatta meg, hogy a jelenlegi kormány – miniszterelnökével, minisztereivel, lelkesen támogató vagy passzívan asszisztáló képviselőivel és mindent vállaló szóvivőivel együtt – a cinizmusnak korábban szinte elképzelhetetlen fokára jutott - írja legfrissebb blogposztjában Török Gábor politikai elemző..

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@keresztapa: Azt hiszem ,nem az a lényeg hogy ki mondta, hanem hogy mit.
És az sajnos teljesen igaz, bár sokaknak nem nagyon tetszik, mikor a pofájába vágják az igazságot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
Ez már nem cinizmus , hanem totális hülyeség , amit csinálnak
.Realitás értékük ,( ha valaha , volt is )egyenlő a nullával .
keresztapa
@marlin2: Pápai állam, az az Egyházi állam, Amennyiben nem ezt írja,a pápa kiátkozta volna, mivel abban az időben a pápa a magyar - Török háború- pénzbeli támogatására nem járult hozzá, az ígért pénz mennyiséggel, ezért a pápa szolgálói, különleges rosszindulattal kezelték, a nemesség egymás iránti ellenségeskedését. Ez Francesco Massaro a pápa igényének megfelelően festett képet a magyarokról. úgy mint most a bukott emberek, nyugati érdekeltségi köröknek, Pénzembereknek extra profit biztosításáért, képesek a magyar kormány lejáratására hiteltelenítésére. Ez a véleménye Francesconak 1521 Május 18 - Tól - 1526 október 18- ig nyomon követhető. Az egyházi követelmény ként.
keresztapa
@marlin2: Jut eszembe soha nem vitatkozom, de véleményem kimondom, amit nem pártok szimpátiája irányít, hanem a megtapasztalás, ok és okozat összefüggésének
összevetése.
marlin2
@keresztapa: De azért azt ugye elhiszed nekem, hogy boldogok az Észak-Koreaiak, mert ők már most(!) temetik a türannoszukat!!
Dr.luigilongo60
"úgy mint most a bukott emberek, nyugati érdekeltségi köröknek, Pénzembereknek extra profit biztosításáért, képesek a magyar kormány lejáratására hiteltelenítésére. "

Ez mekkora hülyeség, már elnézést.Az egész világ attól harsog, hogy Orbánc egy barom diktátor, ennek ellenére még mindig elhiszik sokan, hogy csak egy áldozat, egy hatalmas összeesküvés áldozata.
Ugye azt nem hiszi el senki, hogy az egész világ összeesküdött Magyarország és Orbán ellen.
Vajon miért tenné, mikor Európa gazdaságában is csak 1,5 %-ot teszünk ki.

Természetesen Orbán viselkedése és az azt kísérő propaganda pontosan erre van kihegyezve, mivel érzi, hogy nagyon szarul mennek a dolgok és hamarosan távoznia kell a hatalomból, így áldozatként mutatva magát hősiesen végrehajtja az átadást, miközben hívei krokodilkönnyeket siratva fogják tovább kísérni a Vezirt lenini útján.

Csak az az érzésem, hogy mire ezt elérjük, már teljesen a szakadék szélén fog táncolni az ország.
keresztapa
@marlin2: Igaz a temetés, arisztokratikus uralmi forma velejárója amely felforgató, törvényszegő zsarnok voltát, de egyben népbarát is mert nemes lelkű vezérnek tekintik. Ez a megrendezett nagy túlzásokkal fűszerezett sírás, sajnálat tömeg hisztériába való átcsapódása, nem a nép igazi érzelmi arculatát, inkább színházi teljesítést ábrázol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.