Az Európai Unióból való kilépés szükségességét hangsúlyozta a Jobbik elnöke pártjának szombati demonstrációján, a párt alelnöke egy EU-s zászlót is elégetett.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
@profon: Pedig a környezetemben nagyon sokan, és sajnos többnyire fiatalok veszik a kalapot. És én sem szeretnék elmenni. Csak kezd nagyon "hideg" lenni itt. Ahol zászlót égetnek, ott nemsokára a könyvek jönnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@Disznópofa: Gyere Te is imádkozni érte! Hogy fényre deríthesse a Hazát!
keresztapa
Én mindég kávéra valót adok a fodrásznak, az viszont nincs a tiltó listán, így a fodrásznak sem kell főnöki engedély a kávé elfogadására.
Disznópofa
@Pálinkafőző Rézüst: Soha senkiért nem imádkozom, azt sem tudom mi az? Kihez kellene imádkoznom? Ja! S főleg kiért is?
KöBüKi
@Jábos vitéz: Mi is fizetünk be,és ezért még rosszabb a helyzet mint ami leiratodból következik.Ugyanis a Mi adóforintjainkból fizetnek be,és az EU-s kifizetéseket - ami jóval több mimnt a befizetések - szépen lenyelik.!!!
lbs
Le van az valahová írva, hogy egy Magyarországgal - újabban és jelenleg - ellenségesen viselkedő politikai-gazdasági tömb zászlaját tilos nyílt színen begyújtani?
Hol van erre passzus a törvényekben?

A demokráciában - állítólag - a véleménynyilvánítás szabad.
Ez az esemény egy vélemény nyilvánítási magatartásforma volt mindössze.

Azért kíváncsi lettem volna ha pl. 1990-ben az irakiak kuwaiti tevékenysége miatt valaki egy iraki zászlót, vagy Husszein képet gyújtott volna fel az iraki követség előtt akkor "hős" rendőreink(?) ugyanilyen vehemenciával léptek volna fel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.