Kemény vitára számítanak a kormány tagjai Orbán Viktor délutáni tárgyalásain José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével. A magyar miniszterelnök teljes felhatalmazást kapott a hétfői kormányülésen, gyakorlatilag bármiben engedhet Brüsszelnek. A bizottság a jegybanktörvény, a bírák előrehozott nyugdíjazása és az adatvédelmi hivatal elnökének függetlensége miatt kezdeményezett kötelezettségszegési eljárást Magyarországgal szemben.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libero
Az EU-s szájtépőknek talán hallgatni kellene az osztrák véleményre: nem kellene Magyarországot mardosni! A tengeren túli hitelminősítők meg foglalkozzanak Amerikával, ahol az idén a GDP túllépi a SZÁZ (!) százalékot, s az előre jelzések szerint 2013-ban még magasabb lesz, mint idén.
Persze ezt nem teszik, nem harapnak a kézbe, amelyik a koncot szórja eléjük...
Dr.luigilongo60
"Amerikával, ahol az idén a GDP túllépi a SZÁZ (!) százalékot, s az előre jelzések szerint 2013-ban még magasabb lesz, mint idén."

Ez mi ezez?
silber13
@luigilongo60 : Mit nem értesz Longo? Ez kérem egy mélyenszántó, magvas és rettentő szakértelemmel felépített, Matolcsy szerű hozzászólás.
wadnarancs
Én sem értem ,hogy mit jelent az ,hogy túllépi a GDP a 100% ot.
Érettségim van tudom mi a GDP ,de nem végeztem közgazdászként

Bocsi csak egy szakmunkás vagyok..

Linkelhettek is akár angolúl nem baj ,de mostmár érdekel a dolog:)
Dr.luigilongo60
Libero barátunk azt akarta írni, hogy az államadósság meghaladta az éves GDP mértékét, vagyis átlépte a 100%-ot.
Egyébként ha jól tudom , Belgiumban ez már 96% körül mozog és volt már 130% körül is, mégis nagyon sokan megelégednénk egy ottani melós fizetésének a felével.
senkifia68
Hát, azt hiszem lesz itt egy kis pofára esés nem sokára!
A Schulcz Martin úr ma este ugyanis már azt nyilatkozta, hogy kénytelen átértékelni Orbánról és Magyarország jelenlegi helyzetéről eddig alkotott véleményét!

Hátha ha még arra is rájönnek, hogy a magyar baloldal Kovács Lászlóval, Gönc Kingával no meg az exMDF-es Bokrossal az élén kicsit átverték a hazai ellenzék támogatottságáról szóló valótlan állításaikkal.
Érdekes fejleménye a napnak a francia külügyminiszter kiállása Magyarország ellen, amely úgy fogalmaz, hogy az országot ért EU-s politikai támadás alapvetően az úniós jogokat sérti!
Barossó pedig egy marionett bábú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.