A fejlesztési tárca közzétette a médiafigyelésre és közvélemény-kutatások készítésére kiírt tendereinek eredményét. A Médianézővel 1,9 milliárd, a Századvég konzorciumával 1,4 milliárd forintos szerződést...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
@batukán: Én felém nagyon ritkán jár,lehet nem tudja a pontos címem.vagy "valakik mindig elfogják",aztán rámondják,hogy adó meg áfa,meg pofa!
batukán
@Feraj49: Ezen egyszerűen lehet segíteni! Nyomjál pénzt magadnak, egy különlegeset, ami terád jellemző! Most az a divat, már Sopronnak, a Balatonnak is lesz saját pénznemük.
Azzal fizess, az nem bűn!:-))))))))
nyanya001
Ezek beszélnek a Hagyóról meg a Hunvaldról ?
ilyen tolvaj kormánya még nem volt az országnak !
Feraj49
@batukán: Feraj Forint még" jól is hangzik.Még nem tudom hol költsem el ! Ötletért megjutalmazlak vele./nehogy már ingyen dolgozzál/
batukán
@nyanya001: Rosszul tudod! Itt igazságos újra elosztás történik. A pénz fele nekik, a másik fele nekünk? Így igazságos nem?:-)))))))
batukán
@Feraj49: Kösz, nem kell a jutalom, mert közben eszembe jutott, hogy én is nyomok magamnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.