Ha egy gimnazista elszív egyetlen marihuánás cigit, kettőtől nyolc évig terjedő börtönre kell ítélni.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

safranyn
Én nem szívlelem a füveseket, de ez azért nagyon kemény
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
A fenyegetés a Fidesz dolga ! A megvalósitás az új kormány feladata lesz ! :-(
a Pepita
@benhur: Ezt mégis hogy képzeled! A politikus uraink nem fogják felakasztani az üzletfeleiket! Csak nem gondolod, hogy a nyomorult 1-2 milliós parlamenti fizujukból élnek? A magyar rendőrség, - ha akarná - egy hétvégén felszámolhatná az egész szervezetet. Ha akarná...
feketeözvegy
Szóval bebörtönözik azokat a gyerekeket akik megkóstolják...és kijönnek 2-8 év múlva mint szakképzett bűnözők!
glycerin
Amit a kutyának mondunk: "Jól van, Bodri, elég volt. Hagyd békén a szemetet. Érted? Hagyd békén a szemetet, mert különben..." Amit a kutya hall: Bla bla Bodri bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Bodri bla bla bla bla bla bla.
kiscserkész
@a Pepita: Szerintem ezzel az intézkedéssel is kiállítottak magukról egy bizonyítványt. Bízom benne hogy eljön még az idő, mikkor ezek a mostani nagy mellényt viselő politikusnak mondott urak, egy sötét cella mélyén csávazabálás után egymást tetvezik.
pasi37
joo kapjon büntit az említett,,,,,,,,,,,,,,,deee!! ,én kezdeném becsukni a kormányfőket,,,,,,hmm megtisztulás lenne magyaroknak s megváltás ha a parlamentet lebilincselnénk a carházi törvényhozival

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.