A Külügyminisztérium államtitkára szerint nem lehet különbséget tenni a különböző totális diktatúrák, így a nácizmus és a kommunizmus között, mert ez a kettős mérce kikezdi az európai integráció értékalapját.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Kedves Zsolt!Éltél volna inkább a nácizmus idején,nekünk is jobb lenne!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@bosszants: A történelmi áttekintés sok emberre rá fér, aki nem tud saját tapasztalatainak miértjére választ adni. Megy a pártok által, hatalom által diktált ideológia elhívése, azonosulása irányába, nem gondolkozik mert az megerőltetés lenne számára.
Erre szoktam mondásomat kiélezni. Nem lehet a vakot, az út túloldalára átvezetni, ha folyton földhöz veri magát.
kacsa0707
A Marx, és Engels által leírtak igen jól kifejezi, az emberek óhaját, és vágyait, de sajnos az gyakorlati élet egészen mást mutatott, így sajnos az igazság az, hogy az egyik kutya másik eb.
És jelen pillanatban a rablókapitalizmust folytató volt pártkatonák, még a fasizmusnál is rosszabbak, mivel egy nemzet által előállított nemzeti vagyont tékozoltak el, vagy tettek tönkre.
A fasiszták, legalább a saját nemzetüket nem irtották, nem mintha egyetértenék bármilyen nemzet kiirtásával, például elég ha a Palesztinokra gondolunk.
Bástya Elvtárs
Tehát akkor egy igazi szocializmus volt eddig, s a többi annak csak gyenge másolata?!
lbs
@Csizmás Kond: Hogyne, a kommunizmusnak több nagyságrenddel több áldozata volt.Több mint 100 millió.
moiszikf
Van különbség,bőven. A MEGÍTÉLÉSBEN nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.