Ötvenmillió forint Esztergomnak járó normatív állami támogatás kifizetését állította le a szaktárca arra hivatkozva, hogy a polgármester nem közölte a kért adatokat. A város vezetője, Tétényi Éva szerint a hivatal azért nem adta meg a szükséges összesítéseket, mert az intézmények állami átvétele után nem készültek el a pénzügyi zárások.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
A felcsúti törpe Kusza Szem segédletével feleslegessé nyilvánít egy 1000 éves várost és mindent megtesz, hogy ellehetetlenítse! Aztán majd jön szép sorban a nekik nem tetsző többi város! Mindezt teszi egy volt polgármester mentése érdekében, aki mellesleg párját ritkító gazember és a helyi fityiszes narancshorda megmaradása miatt! Meg hát kéne az egyházi kincstár mindenestől!
a Pepita
@silber13: Sajnos hozzá kell tenni, hogy Esztergom város egyetértő hallgatása mellett...
nahát
@silber13: most hisztizzek hogy bizonyítsd be, vagy csak rágalmazol nincs bizonyítékod? Ti így szoktátok!
Esztergomnak mindent lehet , mert 1000 éves? Fizessen ha kell, a többi város is fizet, mert ezt írják elő jogszabályok , rendeletek!
silber13
@nahát: "Esztergomnak mindent lehet, mert 1000 éves?" Nem lehet! És imádott 49 éves főnöködnek mindent lehet? Azt nyüszítsed ki, vagy kik lettek itt megrágalmazva szerinted? Arra a tekergő Meggyesre gondolsz netán?
coyote3
@nahát: Kissé vicces a hozzászólásod a rágalmazásról. Nem ti tutultok azonnal farkashorda módjára, ha a vezér így kívánja? Be kéne látnod, hogy itt pusztán a bosszúállásról van szó. Ürügyet kerestek, hogy megbüntessék a "renegát" várost, amely szembeszállt a volt polgármesterrel. Nem akarok összesküvés elméletet gyártani, de innen Suzukival hordták ki a pénzt... Nem lehet ez a baj a várossal?
silber13
@coyote3: Lancelot kebelbarátjának, Bayernak Meggyes Tomika finanszírozta perek sorába torkolló disznó dolgait pusztán baráti szívességből, a város pénzéből! Ez is rágalmazás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.