A vasúti kedvezményrendszer felülvizsgálatával 20-25 milliárd forint is megtakarítható Fónagy János államtitkár szerint. A hvg.hu arra jutott, hogy ez a szám az eddig közölt információk tükrében légből kapott. Amennyiben Fónagy hallgatása is árulkodó, akkor viszont a kormány épp a legagilisabb utazói csoportot, a diákokat készül magára haragítani.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Fónagy éveken át ígérgetett, mondta az "okosat". Mostanában pont az ellenkezőjét teszi, ha kinyitja a száját, folyik belőle a szar. A baj csak az, most van döntésközelben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qwertt
Így kell ezt csinálni!
A diákok kedvezménye smafu, azoké, akiknek nincs jövedelme.
A 65 éven felüliek, és az alatti nyuggereknek van jövedelme, de díjmenetesen vagy fillérekért utaznak hatalmas távolságokat, rendszeresen.
bosszants
@qwertt: Komám, mire nyugdíjas lennél biztosan megdöglesz, mert az ilyen gonosz embert a fene is megeszi időben.
orogordog
Adjátok vissza az állami autókat, üzemanyag kártyákat!
Ingyenélő ökörkör.
kkalman
El lehet venni a diákoktól a kedvezményeket, csak azok nehogy megorroljanak érte. A végén képesek lesznek betolni a cirkuszépületet a bohócokkal együtt a Dunába tolni.
Feraj49
@qwertt: A nejemnek nincs jövedelme mégis "egész" jegyet kell vennie ! Nélkülem éhen is halna.De a kormányom sem törődik vele.A cél,hogy a diákok ne járjanak iskolába,azt nem is kell fenntartani így mennyit spórol az állam.Templom van minden kis falúban is,elég ha misére járnak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.