Lázár János szerint az embereknek tudomásul kellene venniük, hogy a pártok állami támogatását növelni kell. A DeDi egyetért vele.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qwertt
@alfás: Szedjenek tagdíjat, hogy rohadnának meg!!!
Jól kibasznak velünk, aztán még a pártot is az adófizetők pénzéből tartják fent. Ezért van értelme dolgozni!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Amelyik szemét párt nem tudja eltartani magát a tagdíjból, az megérdemli, hogy megszűnjön létezni, mint párt. Amúgy meg el lehet menni dolgozni minimálbérért, és munkaidő után foglalkozni a párt dolgaival.
Nagy lóf@szt nekik, nem pedig még több támogatást!
Fater59
...és mi történik azzal, akinek igaza van ???:)))))
marlin2
Lázárnak igaza van!! :)
A "pártfinanszírozás" megnyirbálása tényleg nem sokat hoz(na) a "konyhára"!!
A képviselői juttatásokat kell visszavenni!! A "honatyák"(?) éves javadalmazása több mint az ötszöröse annak a kb. 2.5 milliárd forintnak, amit a pártokon meg lehet(ne) spórolni!!
A képviselő urakhölgyek saját nyilatkozataik szerint fényesen megélnek (megélhetnének) a havi 47000.- Ft-ból, és még a gyógyszerkassza is megmarad(na)!! :))
Na??
kkalman
@marlin2: De azért pártfinanszírozást is meg lehetne szüntetni. Az a 2,5 milliárd is jól jönne a közösben.
Rézangyal
Szerintem ebben tényleg igaza van, de nem azért, mert a több pártra épülő demokrácia pénzbe kerül. Ugyanis itt több párt az van, de demokrácia nincs. Azért van igaza abban, hogy államilag kell támogatni, mert a pártok igénye nem lesz attól kisebb, ha megvonják tőlük a támogatást. Ha nem kapják meg az államtól, megkapják a nem létező oligarcháktól és ezzel be is zárult a kör. A párt úgy táncol, ahogy az őt menedzselő oligarca/ák fütyülnek. Ennyi. Innentől kezdve a látszat demokrácia is véget ér. Szerintem.
overdose
Elmebeteg most jelentette be Orbán hogy csökkenteni akarja ,de a lényeg az emberek bérét csökkentik minden engedély nélkül !Fasz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.