A nemzeti összetartozás mi vagyunk – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke hétfőn Kaposváron a nemzeti összetartozás napján tartott megemlékezésen.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Minket pedig bizonyos szellemek tesznek tönkre.
varrólány
Megint jönnek a nagy szavak meg "bölcs" kijelentések.
anka
@varrólány: ..., és akkor szokott a forint zuhanni!
Dr. Felipe
Lőrés szemű csapajev elvtárs szellemisége járja be hazánkat.
Dr.luigilongo60
Az átkosban is tudtak ilyen kurva nagy okosságokat mondani, akkor se érdekelt senkit, csak egy két seggnyaló szajkózta tovább.
kukac50
Nem csoda,ha szellemiségről beszélnek. Nyírő József hamvai most a legnagyobb problémája a politikusoknak. Azért ilyen feltűnően foglalkoznak vele,hogy ami rossz döntéseket hoznak arról ne beszéljünk.
Tiszteletbe tartom Nyírő József hamvait,mint egy embert sajnálom,de a politikusok foglalkozzanak az élőkkel akik nem tudják fel venni a pénzüket a bankjuktól a csőd miatt. Akik nem tudnak embereknek bért fizetni,vagy a nyugdíjból a számlákat befizetni vagy a fizetésből a hiteleket törleszteni., mert nincs miből. Újabb embereknek árverezik el a házukat,mert a nemfizetés esetén a kamatok is nőnek.
Ezekről papoljon kövér Orbán meg mindegyik párt,gyors megoldást.Ne a hamvakat beszéljék heteken át! ez most fontosabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.