Életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba egy 17 éves diákot, akit társa véletlenül megsebesített egy betonacél rúddal Kiskunhalason - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Nyíkos Tamás főhadnagy elmondta, hogy a Vári Szabó István Szakiskola tanműhelyében két 17 éves diák kedden, tanítási időben a tantermet takarította, eközben szórakozásból egy méter hosszú, hat milliméter átmérőjű betonacélokat dobáltak egy cementes zsákba.

Egyikük véletlenül fejen találta társát, akinek a betonacél a koponyaüregébe hatolt
- tette hozzá. A sérült kiskunhalasi fiút súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba. A sérülést okozó tanulót a nyomóhatóság gyanúsítottként hallgatta ki.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság által, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást még aznap a helyszíni szemle, a beszerzett adatok és a tanúk kihallgatása alapján a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya átvette, majd életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatja tovább az eljárást.

Az RTL Klub Híradója tegnap még azt közölte: a szerencsétlenül járt diák felmászott a betonacélokra, ahonnan leesett, így fúródott a fejébe a rúd.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hókuszpók
@Csizmás Kond: kapd elő a helyesírási segédkönyvet, és majd meglátod mi a helyes.
rúdal nem tudom mit jelent, talán rúddal?
Csizmás Kond
@Hókuszpók: Az jó ha nem tudod mert akkor nem rúdaltak még el...:)
A helyesírás szerint Atilla is Attila...de tudjuk, hogy a tt-s változat latinos változat...
...és tőlem leget rövid u is...
1951
A példaszerű, komoly büntetések elmaradása ( tanárok, diáktársak megverése, a szülő berohanása az iskolába és a tanárt, vagy az igazgatót megveri ) sajnos ide vezet! De kérdés most már az: miért nem lehet példás, mindenki számára elrettentő szigorú büntetést kiszabni, mert amint látható a kedves szülő képtelen a gyermekét megnevelni arra, hogy tanulja meg a rosszat elválasztani a jótól.Persze ha a szülő maga is sztyupid, akkor kellene a törvénynek teljes erejével fellépni! Fog ez menni kis hazánkban, vagy maradunk a neander-völgyi ősember szellemi szintjén?!
1951
Körülbelül itt tart Magyarország lakosságának egy jelentős részem, ahol Csizmás Kond, akivel értelmetlen bármilyen vitába is belemenni! Szegény Magyarország!
Don Marcus Hibiscus
Nem tudom ki hogy van vele,de laktam egy ideig Halason,de nem láttam én ott olyan sok cigányt.És azt sem értem egyébként,helytől függetlenül,hogy most miért kell cigányozni?A hír nem írja,hogy cigányok lettek volna.Vagy ha már vér folyik,akkor egyből cigány volt?

Vagy ha cigányok voltak mégis(a fanatikus cigányozók kedvéért):ISKOLÁBAN, TAKARÍTÁS KÖZBEN történt.Akkor most az is a baj,ha tanul,meg az is ha tanulás helyett bűnözésből él?(És itt tegyük hozzá azt is,hogy a tanára/mestere azt mondta,hogy takarítson-ha nem magától tette-és nem megverték,meglincselték...stb. cserébe a tanárt,hanem szót fogadtak neki.) Az,hogy játszottak,az egy dolog.Mindenki volt gyerek/fiatal és gondolom mindenki játszott legalább egyszer olyan dologgal,ami egyébként rohadtul veszélyes. Már csak röhögni tudok az ilyen fajta általánosításokon. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.