Zsaroló e-mailt kapott a Nemzeti Védelmi Szolgálat a korrupció gyanúja miatt feljelentett rendőri vezetőkkel kapcsolatban - közölte a Belügyminisztérium. "Az arcotok már megvan, 10.000.000 millió forint minden emberetekért. Vadász" - írták az e-mailben.

A Nemzeti Védelmi Szolgálat korrupciós bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt a közelmúltban feljelentést tett vezető beosztású rendőrök és civil személyek ellen - idézte fel közleményében a Belügyminisztérium.  

A Központi Nyomozó Főügyészség a feljelentés alapján megindított bűntetőeljárásának nyilvánosságra hozatalát követően "Az arcotok már megvan, 10.000.000 millió forint minden emberetekért. Vadász" szövegű e-mailt jutatott el ismeretlen személy a Nemzeti Védelmi Szolgálat elektronikus levelezési rendszerébe - írta a tárca.

"Magyarország belügyminisztere felhívta a rendvédelmi szervezetek vezetőit a méltó válasz megadására" - tették hozzá a minisztériumnál, amely szerint "Pintér Sándor biztosítja a rendészeti szervek állományának valamennyi tisztességgel dolgozó munkatársát, hogy az irányítása alatt álló testületek képesek megvédeni az állományt és családtagjaikat".

"A nyilvánvaló zsarolás nem befolyásolja a Belügyminisztérium meghatározó célkitűzései, a korrupció elleni harc, az alvilág felszámolására irányuló tevékenységek végrehajtását. A Belügyminisztérium eltökélt: nem enged teret egyetlen zsarolási célú felhívásnak sem" - olvasható a közleményben.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Mi ebben a zsarolás? Egyszerű fenyegetés oszt jónapot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@Csizmás Kond: Jelentősen csökkenthetnék belőle az államadósságot! :-)
Csizmás Kond
@lópicigáspár: Az is lehet, hogy nincs is ennyi...:)
kukac50
Az alvilágban lehet ennyi pénz. De egy fej sem ér ilyen sokat.
Fizessék ki az állam adósságot,ingyen lőjenek.
Az a néhány golyó nem nagy pénz lehet.
kamazuka
Ketten vannak az erdőben.
Az egyik medve,a másik futva!
kkalman
Ha tudják ki, vagy kik írta, írták a levelet, elkapni őket, és mehetnek a többi közé a rácsos egyetemre.
De majd a Sanya megmutatja...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.