Van remény, hogy Magyarország 2014-re vonzóbb legyen a fiatalok számra, mint 2010-ben volt; a kormány megtette a kezdő lépéseket, de még nyitottabbá kell válnia a fiatalok számára - mondta Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a Fidelitas országos választmányi ülésén szombaton Zánkán.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Nem tudom, hogy gerjed-e, vagy terjed-e, de saját fülemmel hallottam, mint beolvasott hírt a rádióban. Tény, hogy mifelénk már nem németbe mennek a fiatalok, hanem Írországba.Már egész magyar kolóniák alakultak ki,ki lehetne tenni magyar helységnévtáblát. És az a szomorú, hogy nem akarnak hazajönni. Egyre gyakoribb, hogy megveszik a repülőjegyet a szülőknek, azok utaznak ki látogatni. Így ők is nyaraltak, különben úgysem jutottak volna el sehova.:((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
ha kint valaki taud szerezni magának munkát az meg tud élni, még a minimálbérből is. és dolgozik, minimum 6 fontos órabérért, amit meg is kap, bejelentett állásban (mert csak a kinti magyarok trükköznek tapasztalatom szerint még ezekkel is), nem magyar minimálbérért vagy 47 000 - es közmunkabérért, esetleg kecskéért, nyúlért, tyúkért, vetőmagért, hogy otthon termelve fenn tudja tartani magát.
el kell olvasni a határátkelő blogot, ott van pozitív és negatív tapasztalat, nem úgy mint tristan, gyereheze.org-ján.és el lehet dönteni, hogy megéri-e.
ez van
sza
Navracsicsnak azt kellene észrevenni, hogy a mai magyarország kezd hasonlítani a 20 évvel ezelőtti romániához. Csak most nem szocializmusnak hívják
sza
@zetor: Megigértem neked nem szólok hozzád. Kérj bocsánatao.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.