Emelkedhetnek az egyes egészségügyi szolgáltatások - köztük több alkalmassági vizsgálat - térítési díjai - derül ki egy a kormány honlapjára szerdán felkerült rendelettervezetből.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@entero: Ezért írtam egy helyütt hogy beképzelt felfuvalkodott hólyag vagy.Lenézed az "egyszerű " embereket.Azt gondolod hogy körülötted forog a világ,és érted van.Ne hivatkozz te a beosztottaidra, ha van.Őket kellene megkérdezni, a véleményüket kérni .Játszod az eszed, nagyképüsködsz, és ismeretlenül is embereket sértesz meg az írásoddal.Tipikus fütyeszes megnyilvánulás . De ne feledd : Jön még kutyára dér.! Előbb vagy utóbb elér téged is.Láttam én már karón varjút.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@entero: Ó ,mily édes és elmés eszmefuttatás, a baj csak az vele, hogy Fletó sem hülye annyira, mint a hülyék képzelik.
Pálinkafőző Rézüst
@Dr.luigilongo60: netán fogatlan nyugdíjas vagy?
Dr.luigilongo60
@Pálinkafőző Rézüst: Köszi, koromhoz képest rengeteg a saját fogam, még hidam sincs, egyetlen fogamon van korona, melyet 16 éves koromban raktak fel.
A fogorvosom gyerekkori ismerős, csodálkozott is, hogy még ennyi jó fogam van, igaz csak kb. tíz évente látjuk egymást.
Válaszom rövid volt és velős, ritkán jártam hozzád doki és nem csiszikáltam reggeltől estig a fogaimat.
Dr.luigilongo60
@Pálinkafőző Rézüst: Ja ,és még dolgozom, hála a sorsnak.
entero
@kopeba: Senki nem kért meg rá hogy elhidd egyetlen szavamat sem. Azt hiszem tényleg nem ez a nekem való fórum, néhány embert leszámítva itt csak siránkozni lehet meg Orbánt szidni. Tényleg csak ennyi amire képesek vagytok? Semmi pozitívum, minden csak fekete és sivár? Azért ha nem haragszol maradnék, mert priviben azért már vannak jó beszélgetőpartnereim, meg néha azért jópofa beírásokat is lehet olvasni. Ilyenkor késő este már a család nyugovóra tér, tervezés közben meg kell egy kis kikapcsolódás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.