Nyilvánvaló politikai támadásnak nevezte a Fidesz szóvivője az LMP szerdai akcióját, amelynek során az ellenzéki párt több képviselője és körülbelül két tucat aktivistája behatolt a Közgép Zrt. központjába, egymáshoz láncolták magukat, és a bejárati sorompónál leültek a földre.

Elszomorító, hogy az LMP-sek a magyar érdekek védelme helyett leláncolják magukat egy magyar cég bejáratához, akadályozva annak működését - mondta Selmeczi Gabriella az LMP központi irodája előtt, a XIII. kerületben tartott sajtótájékoztatóján. Mint fogalmazott, az LMP olyan gazdasági érdekcsoportok zsebében van, amelyek az utóbbi időben visszaszorultak. A Fidesz károsnak tartja és elutasítja azt a jelenséget, hogy gazdasági érdekcsoportok harca politikai köntösbe bújtatva jelenik meg - mondta az MTI-nek Selmeczi Gabriella.

A szóvivő hangsúlyozta, az állami megbízásokat olyan cégeknek kell nyerniük, amelyek Magyarországon foglalkoztatnak, itt adóznak, és a nyereségüket is itt használják fel. A Fidesz ezért arra kéri a kormányt, hogy olyan politikát folytasson a jövőben is, amely elősegíti ezt a célt.

A tájékoztató közben a helyszínen az LMP több munkatársa táblákat tartott a magasba, amelyeken egyebek mellett az állt: "Narancsköztársaság = közgéptársaság", valamint "Közgép, Strabag két jó barát, együtt foszt és üli torát".

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
"politikai támadás",,,, Ha a fidesznek nincs köze a simicska cégekhez, akkor ebben mi a plitikai támadás, kedves nyugdíjtolvajvédelmi megbízott???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Mert Selmeci 3 agytekervényes szenátor szerint csak 1 azaz egy magyar
cég van ebben az országban , aki kaphat jó zsíros megbízásokat !
Több cég nincs az országban ugye ?
zsolti
bezzeg amikor kolontáron kiömlött az iszap, még meg sem száradtak a gumicsizmák, de már mondták hogy az mszp-é a MAL, sőt egyenesen a gyurcsány lopta ki a gátból az anyagot :D

visszanyal a politikai támadás fagyi?
KöBüKi
@nyanya001: Egy agytekervénye van,,az is a sarki szo...hoz kell.!!
Még hogy három!!Hárommal a nyalipali dipot szerzett+ kisdoktori!!!
kukac50
Persze a Közgépnek is csak annyi munkát lehetne elnyerni amit a saját embereivel el tud végeztetni.Ne lehessen alvállalkozókat alkalmazni,mert az bűncselekményre ad okot.
Mert az ugye bűncselekmény ha a fővállalkozó nem fizeti ki az alvállalkozókat.
Mindenki annyi munkát kapjon amit eltud végezni,úgy a nagyobb vállalkozások mint a közepes vagy a kisvállalkozó.És közvetlen kapja meg a pénzt az elvégzett munkáért.
Mert most az áfát előre be kell fizetni a kisvállalkozónak,de a munkájáért a pénzt nem kapja meg.Ne lehessen körbe tartozás,közvetlen munkáért közvetlen fizetést.
gibgab
"A Fidesz károsnak tartja és elutasítja azt a jelenséget, hogy gazdasági érdekcsoportok harca politikai köntösbe bújtatva jelenik meg - mondta az MTI-nek Selmeczi Gabriella."
1.Van, aki nagyon liba, de vannak, akik nem azok!
2.Gabikának felolvasni is nehezen sikerült.
3.Tükörbe is kellene nézni néha. Erkölcsi értelemben gondoltam. :)
kkalman
Részvétem a családnak!
Remélem, rendőrségünk hamar megtalálják a gyilkost, vagy a gyilkosokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.