Elvi döntést hozott a Fidesz elnöksége arról, hogy az országgyűlési választásokon csak az vehessen részt, aki előtte hivatalosan jelzi ez irányú szándékát - erősítette meg a Magyar Nemzetnek Kósa Lajos.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

No_Fidesz_No_Problem
@sonderkommando: A következő mérföldkő meg az lesz az életükben, hogy eldönthetik, a szanatóriumba vonulnak be, vagy a cellába, netán lógni kívánnak inkább.

Ezeknek már nincs jövőjük, elárulták, hátbaszúrták és kivéreztették az országot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
No_Fidesz_No_Problem
@sonderkommando: Ez legyen az ő problémájuk. A mi dolgunk az, hogy ezt gátlástalan, a saját választóit mélyen megvető és a létminimum alá nyomó söpredéket eltakarítsuk.
human
szavazásregisztráció visszaküldői -- konzultációs levelek visszaküldői == ellenzéki tábor

Mikor és hogy derül majd, ki hogy érvényes volt a regisztrációm és szavazhatok? Erről küldenek egy újabb levelet? Vagy csak konstatálom az urnánál, hogy nem vagyok a szavazásra jogosultak listáján? Ha szerintem jól töltöttem ki és mégis visszadobják, járhatok majd intézményről intézményre, csak hogy végre érvényt szerezhessek szavazati jogomnak?
dodo571031
@human: És mire érvényt szerzel a szavazati jogodra véget ér a szavazási határidő.
kukac50
Jelentkezzenek Ők,hogy börtönbe akarnak vonulni!
guszty
Ez a fitymáreszes banda egy téboly!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.