Több határon túli szervezettel is a nemzetstratégiáról beszélgetett Orbán Viktor miniszterelnök, de ezek közt nem volt ott a romániai magyarok többségét képviselő RMDSZ, és a szlovák-magyar Híd-Most párt sem. Orbán kiállt a román elnök mellett a sorsáról szóló népszavazáson.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
@Fater59: Hányok ettől a mocsoktól ,nincs a pártjában egy ember aki megmondaná hogy amit csinálsz a katasztrófa.Arra vagyok kiváncsi a nép meddig tűri ezt az ámokfutást!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Magyar, akit ő magyarnak mond! - és akik még meghallgatják.
kedwes
@Fater59: Ha nem költözik ki, akkor minek szól bele? Ő kikérte magának, hogy a "politikájába bárki is beleszóljon. Neki mindent szabad?
Hellcat
Ja konzultált mi?...el is bírom képzelni..." ...nem azért kaptok szavazati jogot ,hogy ne a fideszre szavazzatok ..." egyébként meg aki nem itt fizet adót az kurvára ne akarjon beleszólni az ország vezetésébe. Szép dolog, hogy akkor törődjünk a külhoni magyarokkal, de ne így mert ez nem törődés hanem kihasználás.
Fater59
@kedwes: Sajnos ez a kényszer képzete , hogy minden , és mindenki fölött áll !
Innét lehet borzalmas nagyot pofára esni !!!::))
marlin
@Fater59: igazad van!!
Nem akartam hozzászólni, mert a Romániában élő magyarok, székelyek felnőttek, és megoldják a saját gondjaikat!! Se tőlem, se mástól nem kérnek tanácsot!!
Addig, amíg az Erdélyi magyaroknak, székelyeknek (és az ott élő többi nemzetiségnek) ilyen, és hasonló vezetői, politikusai, lófői vannak, mint Ráduly úr, addig nem kellene "odamenni észtosztani" (vagy inkább bohóckodni) hanem inkább példát kellene venni ezekről a józan, értelmes, tisztességes politikusoktól, emberektől!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.