Eltilthatja a választástól távolmaradókat a következő voksolástól és akár fél évvel csökkentheti a korhatárt az ősszel benyújtandó választási eljárási törvényben a Fidesz - értesült az [origo]. A nagyobbik kormánypárt elnöksége a nagy vihart kavart előzetes feliratkozáson túl is több ponton változtatna a jelenlegi szabályokon. A külföldön dolgozó magyarok például - ha nem jönnek haza a választásra - a határon túliakhoz hasonlóan csak pártlistára szavazhatnának 2014-től, ahogy azok is, akik itthon, de lakóhelyüktől eltérő körzetben adnák le voksukat.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@entero: A fidesz lejárató propagandája 10x erősebb bármely más pártnál. Ez tény. Ezért buktak akkorát a szocit mert képtelen voltak kiállni. A fidesz a legkisebb szarságtól is habzó szájjal verte az asztalt, meg csináltak egy kirakat népszavazást is és BUMM 2/3... A drága fideszed 4 évig nem járt be dolgozni mert miután ujra megválasztották a szocikat, minden felszolalásukkor kivonultak...azért a pénzt felvették. 4 évig csak kampányoltak és ott tettek keresztbe bármi féle válságkezelésnek ahol csak tudtak, hogy a még nagyobb szart amit okoztak szintén ráfoghassák a szocikra. Persze mikor a szocik 1-2x kivonultak 2010 után akkor a Kövér egyből levonta volna a fizetésükből. Nyisd ki a szemed és láss...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@1951: Arról hogy a párt akit annyira védesz gyakorlatilag milliókért játszotta el a duzzogó kisgyereket 4 évig és NEM JÁRT BE DOLGOZNI...érted már? Máshol az ilyen embert kirúgják nem? Ezeket meg megválasztják utána 2/3-al...normális ez szerinted?
Hellcat
@a Pepita: Tudom én hogy a kevésnek a kétharmadát szerezte meg de amíg feltúrják az életed addig ez kevés vigasz nem?
kissnagy
@Pálinkafőző Rézüst: Analóg, nem analóg, de jó hasonlat! Ennek is a fiatalok isszák meg a levét! Már ha lesz fiatal a hazánkban..
@a Pepita: a könnyű feladatokkal én is elbánok...:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.