A Jobbikból nemrég kilépett politikus Köves Slomóval találkozott. Szegedi szerint most, hogy szembesülnie kellett zsidó felmenőivel, „különösen fontossá vált a magyarországi zsidó közösség vezetőivel való kapcsolattartás”. A rabbi megdöbbent a találkozón.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Ez minősíti az egész politikát. Nem találok szavakat. Inkább hányok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Ha igaz, hogy mostanig nem tudta zsidó származását, nem volt zsidó vallású vagyis semmi köze sem volt a zsidókhoz akkor most hogy lett zsidó mi köze hozzuk és miért érzi azt, hogy tőlük kéne bocsánatot kérjen?
Soha senki nem attól lett magyar vagy zsidó vagy akár piréz, mert bizonyos politikai bukfenc után kideritették róla, hogy egyik őse ki volt.
Ez az egész rabbis hajbókolás ugyanolyan színjáték, mint a bakancsos vatásai...egyik szélsőségből a másikba esik.
nehogymá
dolgozik a fidesz végez a jobbikkal mint a kisgazdákkal félidoben vagyunk a választásokig nekem mondjuk nem fognak hiányozni. érdekes lesz nézni hogy filézi ki a radikálisokat pintér ur majd néztek nagyot
varirmag
Ennél az élőlénynél undorítóbbat ritkán láttam. Előbb letagadja az őseit ami undorító !
Persze a pénz az Istene ! Oda kapaszkodik ahol talál !
Aki valamit is ad magára az ezzel a hulladék élőlénnyel nem áll szóba !
zabhegyező
Ennyi szeplőtelent régen láttam egy csokorba gyűjtve.
keresztapa
Tudatába volt ő a származásával, csak mások nem tudták, mivel ő származásából nem részesült kárpótlás tekervényességében, nem hozta nyilvánosságra származását mivel
az értéket nem képviselt a jobbiknál. Pénzel hozták tudomására származását, innen kezdve megtért bocsánatot kért azoktól akik az értéket birtokolják, ezen nem kell meglepődni, mert ez a magatartás erkölcsösen náluk természetes folyamat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.