A gazdasági teljesítménnyel szemben az életminőséget és a fenntarthatóságot középpontba állító megközelítés egyre erőteljesebben van jelen a nyugati közgondolkodásban, illetve már a hazai interpretációk is megjelentek. A kérdés az, hogy a "klasszikus" mutatók romlása ellenére a well-being szempontjából találhatunk-e előremutató elemeket? Lehet-e teljesen más megközelítéssel, új szempontok figyelembevételével pozitívan értékelni a hazai gazdasági mutatókat?

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Hát a 3000 milliárdot ügyesen eltüntette...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Horizont: Arra gondoltam, de az "irigykedés" csak egy ugratás akar lenni. Remélem nem félreértetted?
nemecsek
@Horizont: AZ A BAJ HOGY AHÁNYAN BETÁRSULNÁNK NINCS ANNYI KANÁL!Vagy mindenki hozzon magával még egyet! Jóléti társadalom! Hol él ez a szerencsétlen! Már a Marson is megtalálják,jobb lenne valami távolabbi bolygót választania! Csak ne a kis-
hercegét, mert ott rózsa sem maradna adó nélkül!
sza
Majd keres új szempontokat és bebizonyítja hogy igenis erős a gazdaságunk, és az életminőség is javult ... De a magyarok olyan hálátlanok hogy egyre többet akarnak.
Mobil123
Mégis mi a jó ég fényledjen, mikor Matolcsy olyan sötét, mint a vakablak. Az IMF sem találkozott vele mert nem tudott a szemébe nézni:-)))
radios45
mobil123, én csak egyszer szeretnék a szemébe nézni, amikor meghúzom a ravaszt, és szétdurrantom az agyát.
Mobil123
@radios45: Hát ha a szemébe tudsz nézni egyenesen, de akkor én is ott akarok lenni, hogy röhögjek egy jót, és segítek természetesen. :-)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.