Helyszíni zárlat alá helyezték a szerdán a Tolna megyei Decs-Szőlőhegyen egy kilencéves fiúnak életveszélyes sérülést okozó kutyákat - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ideals2012
Egyszer játszott az unokám a rotijukkal, és megkapta a kutya a szeme fölött. Soha nem derült ki, hogy nyúlt a kislány a kutyához, de biztos ludas volt a dologban, mert sose merte megmondani, hova nyúlt a kutyához (mondjuk ha a hasához nyúl, egy kutya se tolerálja)..
Egyszer meg ugyanaz unokám fogócskázott egy baráti gyerekkel, utánuk eredt a roti, szerencsére még idejében leállították, többé nem szabadott fogócskázni a kutya jelenlétében, és felügyelet nélkül lenni a kutya közelében. Amúgy jámbor jószág a roti, de nyilván zsákmánynak vagy "csibésznek" vagy nem tudom minek tekinti a futó embert - és a vérében lehet a támadási ösztön.

Nekem két pulim van, már nagyon öregek, de mindkettő a kapkodásáról volt híres. Addig-addig kerülgette a kisebbik a "betolakodót",míg a legváratlanabb pillanatban csak megkapta!! A másik meg, ha valaki megfogta a kerítést a kapunál, képes volt felugrani és megkapni a kezét. A puli "csak" csíp, de azt nagyon! Egy rotival meg még én se mernék játszani, elég, ha fellök..
Gyerekeket nem szabad a kutyákkal hagyni játszani!!! - még a sajátunkkal sem!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.